Wij stellen graag ons team aan u voor:

Antonie van Neerven

Antonie van Neerven

Audicien en eigenaar van Hoorzaak van Neerven

Ik ben Antonie van Neerven, een rasechte Deurnenaar en gevestigd in de Deurnese Raadhuisstraat. Na een opleiding tot audicien en een jarenlange ervaring in het vak bij diverse bedrijven, ben ik in 2008 in Deurne gestart met een eigen hoorzaak.

Waarom? Deurne had behoefte aan een hoorzaak met een persoonlijke aanpak en een kwalitatief goede audicien. Eentje die midden tussen de mensen staat en hun vragen en klachten serieus neemt. Geen onderdeel van een landelijke keten, maar een plaatselijke ondernemer. Iemand die naar u luistert. Dat is inmiddels duidelijk bewezen.

Kathy Maas

Kathy Maas

Commercieel medewerker

Als u al eens bij ons bent geweest is de kans groot dat ik u geholpen heb. Ik ontvang u in de winkel en repareer uw hoortoestel. U kunt bij mij onder andere terecht voor vragen over hoortoestellen, gehoorbescherming en zorgverzekeraars. Tevens maak ik bij u de afdrukken van de oren.

Ik verzorg de financiële administratie en daarbij onderhoud ik de contacten met de zorgverzekeraars en leveranciers.

Marion van den Elzen

Marion van den Elzen

Commercieel medewerker

Als u ons belt kunt u mij of mijn collega Kathy aan de telefoon krijgen. Ik help u met uw vragen en maak voor u de afspraak bij de audicien.
In de winkel help ik u aan de balie met kleine werkzaamheden aan uw hoortoestellen. Daarnaast verzorg ik de advisering en aanmeting van onder andere gehoorbescherming.

Gemma Jeuken

Gemma Jeuken

Audicien

Tijdens de opleiding logopedie werd mijn interesse voornamelijk getrokken voor het gehoor. Het was dan ook een logisch gevolg dat ik me hier verder in ging verdiepen. Ik heb dat gedaan op de Hogeschool te Gent, opleiding Audiologie. Hierna heb ik in de diagnostiek op het Audiologisch Centrum gewerkt.

Inmiddels werk ik al weer 17 jaar met veel plezier in het audiciensvak. Dagelijks ervaar ik dat mensen door de nieuwe technieken weer mee kunnen doen aan gesprekken en weer meer genieten van het leven.

Bas Tobben

Bas Tobben

Audicien

Als muzikant weet ik hoe belangrijk het is om te kunnen genieten van geluid. Mensen in uw omgeving goed kunnen verstaan is natuurlijk erg belangrijk. Maar dit kunnen bereiken mét mooie geluidskwaliteit is natuurlijk nog beter. Daarom streef ik er iedere dag naar om mensen met mooie technieken weer te kunnen laten genieten van geluiden om hen heen.

In 2012 heb ik de opleiding tot audicien met succes afgerond. Hierbij kwam mijn technische vooropleiding goed van pas. Na vijf jaar ervaring te hebben opgedaan, ben ik sinds begin 2017 werkzaam bij Hoorzaak van Neerven. Hier kan ik met veel plezier mijn mooie vak uitvoeren.

© Copyright - Hoorzaak van Neerven - 2018 - Website door www.studiokontent.nl