Gehoorbescherming

Vergis u niet in de kracht van decibellen!

Motorrijders hebben baat bij gehoorbescherming

Voorkom schade aan uw oren, er gaat namelijk niets boven uw eigen goede gehoor. Beschadiging van het gehoor gaat vaak ongemerkt en is bovenal onherstelbaar. Onbewust zijn er veel situaties waarin we worden blootgesteld aan teveel lawaai: op werkplekken, maar ook bij klussen, grasmaaien, motorrijden, concertbezoek en uitgaan. Hoe harder het geluid is en hoe langer u daar aan blootgesteld bent, hoe meer risico er is op gehoorbeschadiging.

Omdat ieder oor anders gevormd is en elke situatie anders, adviseren wij u graag in de juiste keuze gehoorbescherming, van een kant en klaar product tot op maat gemaakt.

Hoorbescherming op maat

Hoorbescherming op maat

Gehoorbescherming op maat

Voor het optimale draagcomfort worden deze gehoorbeschermers op de vorm van het individuele oor gemaakt. Ze zijn in verschillende uitvoeringen en met diverse dempingswaarden leverbaar. Maak een afspraak voor het maken van de afdrukken en laat u door ons adviseren voor de juiste keuze!

Standaard hoorbescherming

Standaard hoorbescherming

Standaard gehoorbescherming

Voor incidenteel gebruik kunt ook kiezen voor standaard gehoorbescherming. Omdat deze niet op maat gemaakt worden zijn ze goedkoper en op voorraad in de winkel.

DecibelGeluidGehoorschade
120 dBHouseparty, disco, popconcert, i-poddirect
110 dBHouseparty, disco, popconcert, i-poddirect
100 dBDisco, popconcert, i-podna 5 minuten
95 dBDisco, popconcert, i-podna 15 minuten
92 dBDisco, i-pod, hard geschreeuwna 30 minuten
89 dBZware vrachtwagenna 1 uur
86 dBVoortrazende treinna 2 uur
83 dBVerkeerslawaaina 4 uur
80 dBStadslawaaina 8 uur
77 dBLuidruchtige gesprekkengeen

Zwemdoppen

Zwemdoppen op maat

Zwemdoppen op maat

Tijdens het zwemmen krijg je vaak water in de oren en dat kan heel vervelend zijn. Soms kan het leiden tot oorontstekingen, zeker bij gevoelige oren van kinderen.

Wij maken, op afspraak, zwemdoppen op maat die goed afsluiten waardoor veel leed bespaart kan worden.

Slaapdoppen

Ongestoord slapen, daar heeft iedereen recht op. Helaas lijdt het geluid van snurkende partners, luidruchtige buren of onbekende geluiden op vakantie vaak tot ongenoegen.

We leveren speciaal op maat gemaakte slaapdopjes waarmee je weer heerlijk kunt genieten van de rust. Maak een afspraak voor het maken van de afdrukken.