Hoortoestellen

woman holds phone

Het hoortoestel is tegenwoordig nauwelijks zichtbaar

Zoveel mensen, zoveel wensen, zoveel oren en dus ook zo verschillend horen. Een hooroplossing wordt door ons altijd op maat geleverd. De keus voor een hoortoestel wordt gemaakt naar aanleiding van uw gehoorverlies, behoeften en levensstijl.

Hoorzaak van Neerven voert een breed assortiment hoortoestellen. We kunnen de nieuwste technologieën leveren en dat zorgt voor beter verstaan en comfort!

Er zijn hoortoestellen achter het oor en hoortoestellen in het oor. Sommige zijn bijna onzichtbaar. Welk toestel het meest passend is voor u, hangt af van de mate en aard van uw gehoorverlies en van de vorm van uw oor. De hoortoestellen zijn met eenvoudige of meer uitgebreide technieken verkrijgbaar. Sommige hebben moderne uitbreidingsmogelijkheden voor bijvoorbeeld mobiele telefonie en tv en zijn er in vele kleuren.

U als klant staat centraal bij de keuze en instelling van het hoortoestel. Wij geven u altijd een vakkundig en persoonlijk advies en we gaan samen met u op zoek naar uw beste hooroplossing om beter te horen en te verstaan.

Onze werkwijze

 • Gratis hoortest en een keuze maken

  Het begint met u en een gratis hoortest. Het kan ook zijn dat u de hoortest al gedaan heeft in het ziekenhuis of op het audiologisch centrum. Zo niet dan doen wij de uitgebreide hoortest en intake bij u. Indien nodig verwijzen we u alsnog naar de KNO-arts of het audiologisch centrum.

  Wanneer u besluit dat u een hoortoestel wil ervaren, maken we samen een keuze . We overleggen in een persoonlijk gesprek  uw gehoor, wensen en verwachtingen. Ook bespreken we de kosten en de eventuele vergoeding. Op basis van de mogelijkheden komen we samen tot een keuze en het hoortoestel wordt voor u speciaal besteld.

 • De proefperiode

  In de volgende afspraak wordt het hoortoestel in de winkel met geavanceerde technieken op uw gehoor ingesteld, zodat het aansluit op uw wensen. U krijgt duidelijke uitleg over het gebruik. In de hierop volgende gewenningsperiode kunt u de hoortoestellen vrijblijvend in uw eigen omgeving uitproberen. Zodat u het hoortoestel kunt beoordelen in uw eigen specifieke situaties.

  Bij de volgende afspraken evalueren we hoe u het hoortoestel  heeft ervaren en of het naar wens is. We stellen het hoortoestel zo nodig bij en u kunt indien gewenst extra accessoires proberen. Dat is de service waar Hoorzaak van Neerven bekend om staat.

 • Definitieve aanschaf

  Wanneer u tevreden bent met de oplossing, gaat u over tot definitieve aanschaf. Tijdens de laatste afspraak worden de papieren in orde gemaakt . Wij verzorgen voor u de declaratie naar de zorgverzekeraar.

 • Vijf jaar service

  Na de aanschaf stopt onze service uiteraard niet. U krijgt van ons altijd vijf jaar gratis service. We verzoeken u jaarlijks een controle afspraak te maken voor controle van uw gehoor en uw hoortoestel. Daarbij kunnen we u ook informeren over nieuwe producten en technologieën.

© Copyright - Hoorzaak van Neerven - 2020 - Website door www.studiokontent.nl