Audicienscongres 2024: Innovatie en samenwerking in de audiologie

Hoorzaak van Neerven-audicienscongres

Op 8 juni vond de jaarlijkse bijeenkomst plaats georganiseerd door Audidakt, gericht op audiciens en andere professionals in de hoorzorg. Het evenement biedt een platform voor kennisuitwisseling, netwerken en de nieuwste ontwikkelingen in de audiologische sector. Wij waren hier vanuit Hoorzaak van Neerven natuurlijk bij aanwezig.

Tijdens de bijeenkomst werden diverse presentaties gegeven door experts op het gebied van audiologie. De onderwerpen varieerden van de nieuwste technologische innovaties in hoortoestellen tot geavanceerde diagnostische technieken en patiëntenzorg. Daarnaast bood de bijeenkomst de gelegenheid om hun ervaringen te delen en workshops te bezoeken.

Al met al was het een geslaagde dag, vol waardevolle inzichten en fijne contacten. Dergelijke bijeenkomsten zijn cruciaal voor het bijhouden van de snel evoluerende technologieën en methoden in de hoorzorg.  We kijken uit naar de volgende bijeenkomst en zijn benieuwd welke nieuwe ontwikkelingen in de hoorzorg daar zullen worden besproken.

Delen: