Vanaf mei 2018 is er de nieuwe Phonak Roger Select microfoon en de Roger Table Mic II. Inmiddels hebben wij al zeer positieve ervaringen met het product en dit willen wij graag met u delen. Hiervoor organiseerden we dinsdag 28 augustus een demo-dag met de specialist van Phonak. Wilt u ook ervaren? Neem dan contact met ons op.

Dankzij moderne technieken kunnen de nieuwste hoortoestellen meer verstaanbaarheid in een rumoerige ruimte geven.  Zij kunnen op korte afstand, met behulp van ingebouwde richtingmicrofoons, zichzelf richten op de spreker. Op grotere afstand is een draadloze microfoon de oplossing.

 

De Select is een nieuw type microfoon die in staat is om geheel automatisch in te zoomen op één van de sprekers die zich rondom de microfoon bevindt. De Roger Select is te gebruiken in rustige en drukke omgevingen en kan op tafel worden neergelegd, maar ook op het lichaam worden gedragen. Door meerdere microfoons kan het nieuwe apparaat in 6 richtingen luisteren.

 

 

 

 

 

De nieuwe Roger Table Mic II is een verbeterde versie van de eerder uitgebrachte Roger Table Mic. De Roger Table Mic II kent nu ook de automatische zoom functie (Multibeam Technology) zoals ook in de Roger Select is toegepast. Deze kan ook in rumoerige situaties uitkomst bieden, bijvoorbeeld wanneer er aan een grote tafel wordt gezeten. De Roger Table Mic II kan zo een aanvulling vormen op de hoortoestellen en apparatuur zoals de Roger Pen en Roger Select. Bij grote vergaderingen of een eettafel met zes of meer personen kunnen eventueel meerdere Roger tafelmicrofoons worden geplaatst of gecombineerd met de Roger Pen en/of de Roger Select.

 

  • Dankzij meerdere microfoons in zes richtingen wordt spraak gedekt in een straal van 360°. Het verstaan van groepsgesprekken bij achtergrondlawaai is 61% beter dan met alleen een hoortoestel.
  • Wanneer deze in het midden van een tafel wordt geplaatst, selecteert de microfoon automatisch wie aan het praten is en schakelt deze naadloos over van de ene spreker naar de andere.
  • Neem het heft in eigen handen en blijf verbonden. In situaties met meerdere gesprekken selecteert u met één druk op de knop de persoon of het gesprek waarop u zich wilt concentreren.
  • Klem het apparaat gewoon vast op kleding of hang het rond de nek van de spreker om de belangrijkste momenten vast te leggen.
  • Voer draadloos telefoongesprekken en geniet van het luisteren naar de televisie, Roger Select bevat breedband Bluetooth® voor telefoongesprekken. U kunt ook luisteren naar televisie of multimedia-apparaten zoals muziekspelers en computers.

 

 

 

Wilt u meer informatie over de Roger Select microfoon en de Roger Table Mic II? Bel 0493-354570 of mail info@hoorzaakvanneerven.nl