Widex Sound Assist

Met veel enthousiasme zetten wij de Widex Sound Assist in het zonnetje. Deze innovatieve accessoires is ontworpen om gebruikers van Widex hoortoestellen een nog betere luisterervaring te bieden in diverse situaties.

Wat is de Widex Sound Assist?

De Widex Sound Assist is een veelzijdig en draagbaar apparaatje dat verschillende handige functies kan vervullen in combinatie met uw Widex hoortoestellen. Widex noemt het zelf een “Zwitsers zakmes” voor uw hoortoestellen. Het helpt gebruikers om gesprekken beter te verstaan, zelfs in rumoerige omgevingen, en biedt meerdere connectiviteitsopties voor een breed scala aan audiobronnen.

Belangrijkste Kenmerken:

  • Multi-Connectiviteit: Draadloze Microfoon: Het apparaat fungeert als een draadloze microfoon, die spraak rechtstreeks naar de hoortoestellen van de gebruiker stuurt, waardoor spraakverstaanbaarheid aanzienlijk wordt verbeterd.
  • Muziek en Multimedia: Dankzij de Bluetooth-functionaliteit kunnen gebruikers genieten van muziek en multimedia met een uitstekende geluidskwaliteit, rechtstreeks via hun hoortoestellen. De Sound Assist kan eenvoudig worden gekoppeld aan smartphones, tablets, televisies en andere Bluetooth-apparaten. Dit biedt gebruikers de flexibiliteit om naadloos over te schakelen tussen verschillende audiobronnen.
  • Handzaam en Draagbaar: De compacte en lichtgewicht vormgeving maakt de Sound Assist gemakkelijk mee te nemen en te gebruiken waar dan ook.

Voor wie is de Widex Sound Assist?

De Sound Assist is ideaal voor iedereen met Widex hoortoestellen die zijn hoortoestelervaring wil optimaliseren, vooral in situaties waar achtergrondgeluid een uitdaging vormt. Of het nu gaat om sociale bijeenkomsten, zakelijke vergaderingen of simpelweg genieten van muziek en films, de Sound Assist biedt een alles-in-één oplossing.

Voor meer informatie over de functies en voordelen van de Sound Assist, nodigen wij u uit om een afspraak te maken voor een demonstratie. We zijn ervan overtuigd dat de Widex Sound Assist een waardevolle aanvulling zal zijn voor uw hoortoestellen en uw luisterervaring aanzienlijk zal verbeteren.

Delen: