Wij stellen graag ons team aan u voor:

Antonie van Neerven

Antonie van Neerven

Audicien en eigenaar van Hoorzaak van Neerven

Ik ben Antonie van Neerven, een rasechte Deurnenaar en gevestigd in de Deurnese Raadhuisstraat. Na een opleiding tot audicien en een jarenlange ervaring in het vak bij diverse bedrijven, ben ik in 2008 in Deurne gestart met een eigen hoorzaak.

Waarom? Deurne had behoefte aan een hoorzaak met een persoonlijke aanpak en een kwalitatief goede audicien. Eentje die midden tussen de mensen staat en hun vragen en klachten serieus neemt. Geen onderdeel van een landelijke keten, maar een plaatselijke ondernemer. Iemand die naar u luistert. Dat is inmiddels duidelijk bewezen.

Kathy Maas

Kathy Maas

Commercieel medewerker

Als u al eens bij ons bent geweest is de kans groot dat ik u geholpen heb. Ik ontvang u in de winkel en repareer uw hoortoestel. U kunt bij mij onder andere terecht voor vragen over hoortoestellen, gehoorbescherming en zorgverzekeraars. Tevens maak ik bij u de afdrukken van de oren.

Ik verzorg de financiële administratie en daarbij onderhoud ik de contacten met de zorgverzekeraars en leveranciers.

Saskia Jacobs

Saskia Jacobs

Commercieel medewerker

Als u ons belt kunt u mij aan de telefoon krijgen. Ik help u met uw vragen en maak voor u de afspraak bij de audicien.
In de winkel help ik u aan de balie met kleine werkzaamheden aan uw hoortoestellen. Daarnaast verzorg ik de advisering en aanmeting van onder andere gehoorbescherming.

Gemma Jeuken

Gemma Jeuken

Audicien

Mee kunnen doen aan gesprekken en genieten van geluiden om je heen dat lijken vanzelfsprekende dingen. Tijdens de opleiding logopedie werd mijn interesse voornamelijk getrokken door het gehoor en de gevolgen van het niet goed functioneren. Ik heb me hier verder in verdiept op de Hogeschool te Gent, opleiding Audiologie.

Inmiddels werk ik al weer 20 jaar met veel plezier in het audiciensvak.

Bas Tobben

Bas Tobben

Audicien

Als muzikant weet ik hoe belangrijk het is om te kunnen genieten van geluid. Mensen in uw omgeving goed kunnen verstaan is natuurlijk erg belangrijk. Maar dit kunnen bereiken mét mooie geluidskwaliteit is natuurlijk nog beter. Daarom streef ik er iedere dag naar om mensen met mooie technieken weer te kunnen laten genieten van geluiden om hen heen.

In 2012 heb ik de opleiding tot audicien met succes afgerond. Hierbij kwam mijn technische vooropleiding goed van pas. Na vijf jaar ervaring te hebben opgedaan, ben ik sinds begin 2017 werkzaam bij Hoorzaak van Neerven. Hier kan ik met veel plezier mijn mooie vak uitvoeren.

Job van Neerven

Job van Neerven

Audicien in opleiding

Hallo, ik ben Job van Neerven en ik ben bezig met de opleiding audicien.
Inmiddels heb ik al veel mensen kunnen helpen en heb ik mogen ervaren dat beter horen en verstaan veel voor onze klanten betekent. Momenteel werk ik nog onder supervisie en volg ik een dag in de week theorieles over geluidsleer en medische kennis.
Ik verwacht in 2021 mijn diploma in handen te hebben en dat ik me officieel audicien kan noemen.

© Copyright - Hoorzaak van Neerven - 2020 - Website door www.studiokontent.nl