Onze werkwijze

Al meer dan 15 jaar zijn we het vertrouwde adres in Deurne en omgeving voor uw gehoor!

Onze werkwijze

Onze klant staat centraal bij de keuze en instelling van de hoortoestellen. Wij geven u altijd een vakkundig en persoonlijk advies en we gaan samen met u op zoek naar uw beste hooroplossing om beter te horen en te verstaan.

HOORTEST EN EEN KEUZE MAKEN

Het begint met een hoortest. Het kan zijn dat u de hoortest al gedaan heeft in het ziekenhuis of op het audiologisch centrum. Zo niet dan doen wij de uitgebreide hoortest bij u.

 

In een persoonlijk gesprek bespreken uw gehoor, wensen en verwachtingen. We nemen de tijd om u te adviseren over de beste oplossing voor uw situatie. Tevens informeren we u over de kosten en de mogelijke vergoedingen  van de hoortoestellen. Op basis hiervan komen we samen tot een keuze.

DE PROEFPERIODE

In de volgende afspraak worden de hoortoestellen in de winkel met geavanceerde technieken op uw gehoor ingesteld. U krijgt duidelijke uitleg over het gebruik. In de hierop volgende gewenningsperiode kunt u de hoortoestellen vrijblijvend uitproberen. Zodat u de hoortoestellen kunt beoordelen in uw eigen specifieke situaties.

Bij de volgende afspraken evalueren we hoe u de hoortoestellen ervaren heeft. We stellen de hoortoestellen zo nodig bij en u kunt indien gewenst extra accessoires proberen. Dat is de service waar Hoorzaak van Neerven bekend om staat.

DEFINITIEVE AANSCHAF

Aan het einde van de proefperiode worden de hoortoestellen definitief aangeschaft. We informeren u over de nazorg en de mogelijkheid van een verzekering voor verlies van hoortoestellen. Indien gewenst verzorgen wij ook de declaratie naar uw zorgverzekeraar.

VIJF JAAR SERVICE

Na de aanschaf stopt onze service uiteraard niet. U krijgt van ons altijd vijf jaar gratis service. Tijdens deze periode kunt u bij ons terecht voor controle van uw gehoor en uw hoortoestel. We informeren u ook graag over nieuwe producten en technologieën.

Twijfelt u aan uw gehoor?

Maak dan nu een afspraak voor een gratis hoortest.
We bespreken direct met u de resultaten.

Wat zeggen onze klanten

Zo interessant! Geweldig geholpen. Vriendelijk. Deskundig! Gratis ook nog! Ongelooflijk dat dit nog bestaat!
Riet
Kennis, Kunde en Klantvriendelijkheid. Voor wat, hoort wat: een dikke 10. Zo hoort het ook.
Henno
Zaak met fijne mensen. Worden niet ongeduldig als je het niet direct snapt. Nemen ruimschoots de tijd voor je.
Michiel