Wat kost dat?

Samen met u kiezen we de beste hooroplossing, ook bespreken we de kosten.

Wat kost een hoortoestel?

“Wat kost dat?” is natuurlijk een van de vragen die we krijgen. De kosten van hoortoestellen zijn erg divers. We leggen u in een persoonlijk gesprek graag het verschil uit tussen de verschillende hoortoestellen en de verschillen in prijzen. Hier alvast een tipje van de sluier. De prijs wordt bepaald door de techniek in het hoortoestel. Hoe beter de techniek zich aanpast aan de situatie waar u bent, hoe beter het geluid en het verstaan.

U kunt bij ons kiezen uit verschillende technieken en prijzen. Maakt u een keuze voor de meest geavanceerde techniek dan past het hoortoestel zich optimaal aan, in de complexe luistersituaties waarin u zich bevindt. Men kiest voor een lager geprijsd hoortoestel wanneer men minder hoge eisen stelt aan de mate waarin het hoortoestel zie kan aanpassen.

Vergoeding door zorgverzekeraar

De kosten voor hoortoestellen vallen onder specifieke zorgkosten en zijn zodoende fiscaal aftrekbaar. Als u gebruik wil maken van een vergoeding van uw zorgverzekeraar dan is dat eventueel ook mogelijk. Wij hebben contracten met bijna alle zorgverzekeraars.

Wanneer u kiest voor een hoortoestel met vergoeding van de zorgverzekeraar, dan krijgt u in de meeste gevallen 75% vergoed. Indien u een aanvullende verzekering heeft, dan kan het zijn dat u dit hoortoestel geheel vergoed krijgt. In dit geval bepaalt het “hoorprotocol” van de zorgverzekeraar, uit welke categorie een hoortoestel gekozen mag worden en de keuze vrijheid is dan beperkt.

De kosten buiten de hoortoestellen kunnen zijn, de kosten voor batterijen of een lader, onderhoudsartikelen of indien gewenst kunt u een verzekering afsluiten tegen verlies.

Het is goed om te weten dat elk hoortoestel door ons met vijf jaar garantie geleverd wordt.

Wat zeggen onze klanten

Zo interessant! Geweldig geholpen. Vriendelijk. Deskundig! Gratis ook nog! Ongelooflijk dat dit nog bestaat!
Riet
Kennis, Kunde en Klantvriendelijkheid. Voor wat, hoort wat: een dikke 10. Zo hoort het ook.
Henno
Zaak met fijne mensen. Worden niet ongeduldig als je het niet direct snapt. Nemen ruimschoots de tijd voor je.
Michiel